Slavna glumica izlazi iz mirovine radi uloge u novom Netflixovom filmu

Foto: EPA

GLUMICA Cameron Diaz izlazi iz mirovine kako bi glumila u novom Netflixovom filmu s Jamiejem Foxxom.

Diaz je 2018. godine objavila da se povlači iz glume kako bi se usredotočila na druge aspekte života, uključujući svoju obitelj, a njezin odlazak u mirovinu bio je udarac obožavateljima. Diaz je tijekom svoje glumačke karijere glumila u nizu hit holivudskih filmova, uključujući The Mask, Charlie's Angels i Vanilla Sky, a sada bi se trebala pojaviti u novom Netflixovom filmu Back in Action.

Kako prenosi Variety, film je akcijska komedija u kojoj u glavnim ulogama glume Diaz i Foxx, koji su prethodno surađivali na filmu Any Given Sunday iz 1999. godine i remakeu Annie iz 2014. godine. 

Foxx je objavio vijest na Twitteru podijelivši snimku razgovora između njega, Diaz i Toma Bradyja, igrača američkog nogometa koji se umirovio ranije ove godine, da bi se ubrzo nakon toga vratio na teren. Na snimci Diaz kaže da je "uzbuđena", ali i "nervozna" dok razgovara s Foxxom.

"Razumijem. Slušaj, imam nekoga na drugoj liniji tko ti može pomoći s ovim", kaže joj glumac prije nego što se razgovoru priključi Brady. "Razgovarao sam s Jamiejem i rekao je da ti treba nekoliko savjeta o tome kako izaći iz mirovine. Relativno sam uspješan u tome", kaže joj Brady, na što mu Diaz odgovara da je to bilo "baš ono što je trebala".

Pročitajte više