Samuel L. Jackson i Henry Golding dobili glavne uloge u špijunskom trileru

Foto: Profimedia

SAMUEL L. Jackson i Henry Golding dobili su glavne uloge u znanstvenofantastičnom trileru Head Games, redatelja Anthonyja Mandlera. Scenarij za film napisao je Colin Liddell, koji je također pisao scenarij za poznatu seriju Penny Dreadful: City of Angels.

Radnja znanstvenofantastičnog trilera govori o korporativnom špijunu koji se predstavlja kao osobni kuhar kako bi se infiltrirao u vilu bivšeg osnivača tvrtke za neuroprotetiku te ukrao njegov izum koji mijenja seizmičke uvjete. Međutim, ništa nije onako kako se činilo kada odjednom započnu umne igre, prenosi Deadline. 

Henry Golding utjelovit će Jacoba, a Samuel L. Jackson Grahama, no još uvijek nije poznato koja je uloga ovih likova u trileru. 

Izvršni producenti na projektu su Jeffrey Greenstein, Casey Durant, Zach Frognowski i Kesh Keswani. Greenstein je komentirao film istaknuvši da pomiče granice stvarnosti i fikcije.

"Ne mogu biti uzbuđeniji što ćemo oživjeti ovaj briljantan scenarij. Head Games je propulzivna priča koja pomiče granice onoga što znamo kao stvarno i onoga što bi u konačnici moglo postati fikcija pred našim očima. Stvaranje i konačno razotkrivanje ovih likova je i metafora naše današnje kulture, kao i nagovještaj onoga što dolazi. Nisam se mogao sjetiti dva bolja glumca koji bi oživjeli Grahama i Jacoba od Sama i Henryja", komentirao je producent, prenosi Deadline.

Pročitajte više