Brutalan trening Anje Alavanje natjerat će vas da se preznojite samo gledajući

ZGODNA voditeljica Anja Alavanja vitku liniju može zahvaliti dobrim genima, ali i poprilično zahtjevnim treninzima koje ona odrađuje kao od šale. 

Da joj vježbanje nije stran pojam, dokazala je i nizom Storyja na kojima je otkrila kako izgleda njen uobičajeni posjet teretani. Našlo se tu svega, od uobičajenog rastezanja i zagrijavanja pa sve do trčanja na traci. 

Sve vježbe izvodi pod nadzorom trenera, a samim time je i rizik od neispravnog načina izvođenja vježba, pa tako i od ozljeda, drastično smanjen.

Mnoge bi moglo iznenaditi da naizgled krhka Anja podiže zavidnu težinu utega.

No, gledajući kako izvodi vježbe, čini se kao da to radi s lakoćom.

Njen trening obuhvaća različite vježbe koje aktiviraju sve mišiće u tijelu.

Između ostalog, radi i na izdržljivosti.

Iako vas Anjin trening možda navede da pomislite kako biste i sami trebali odmah započeti s treniranjem istim tempom, važno je startati polako. Intenzitet uvijek prilagodite vlastitim mogućnostima i kondiciji u kojoj se nalazite, a ne zaboravite obratiti pažnju i na pravilno izvođenje vježbi. 

Također, važno je zagrijavanje prije treninga, ali i istezanje nakon njega. Tek tada, kada ste zadovoljili ove kriterije, možete početi razmišljati o uključivanju raznovrsnih vježbi kako biste aktivirali različite skupine mišića.

Pročitajte više