Trenerica slavnih otkriva dva omiljena međuobroka prije treninga

Foto: Unsplash

Preskakanje obroka prije treninga može drastično utjecati na našu izvedbu tijekom vježbanja. Međuobroci nam mogu dati energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i poboljšanje naših fitness ciljeva.

Ipak, važno je odabrati one prave. Poznata trenerica Megan Roup, koja radi s Dakotom Johnson, Karlie Kloss i drugim slavnim osobama, otkrila je svoje omiljene međuobroke u kojima voli uživati tijekom dana i prije vježbanja.

1. Chia puding

"Obožavam puding od chia sjemenki, bademovog mlijeka i borovnica", rekla je Roup za EatingWell. Puding od chia sjemenki izvrstan je doručak ili međuobrok koji možemo pripremiti prije vježbanja.

2. Mrkva i humus

Trenerica kaže da voli uživati u ovom međuobroku prije treninga. Mrkva je poznata po dobrobitima za zdravlje očiju i kože, a humus je umak na bazi slanutka. Kombinacija ovih namirnica pruža visokoproteinski međuobrok koji će nam povećati energiju prije treninga.

"Za mene dobro jesti znači donošenje jednostavnih odluka koje vaš obrok čine još ukusnijim i hranjivijim", kaže Roup. Implementacijom filozofije "manje je više" u vlastite režime vježbanja i režime vježbanja svojih klijenata, trenerica može stvoriti pristupačne, održive i ugodne rutine.

Pročitajte više