Ana Ivanović pokazala liniju nakon poroda pa je napali: "Totalno nerealistično i loš primjer"

Foto: Instagram

ANA IVANOVIĆ prije osam dana rodila je sina Luku, a da se nakon poroda osjeća dobro, otkrila je fotkom na kojoj vježba. Iako je ova sportašica samo htjela pokazati da se osjeća dobro vježbajući, pored fotki razvila se žustra rasprava.

Mnogi misle da nije u redu što je već sad počela vježbati.

"Potrebno je devet mjeseci da rodiš bebu i onda je potrebno bar još devet mjeseci da se vratiš u formu. Budi strpljiva", "Jesi li ti tek rodila? Nisi ni bila trudna? Bebu je rodila surogat majka? Ako da, svaka čast što vježbaš. Ako ne, molim te pazi na sebe zbog bebe i velikog Schweinsteigera", "Totalno nerealistično i loš primjer za sve majke koje se bore s kilogramima u prvim tjednima nakon poroda. Nije ti ovo trebalo", "Prerano zaista za povratak u formu, generalno bez potrebe. Koliko je prošlo dana Ana, većina žena od bolova jedva ima snage da se brine o bebici. Uostalom izgledaš iscrpljeno. Što će tebi to, divna si i imaš ljubav muškarca i s njim sina. Čuvaj se Ana i uživaj", napisali su.

Drugi su joj poručili da ne čita zločeste komentare te da radi samo ono zbog čega se osjeća dobro.

"Svaka čast. Jako si disciplinirana. Prava sportašica! Za primjer" i "Evo što kažu doktori: Kada možete početi s tjelesnom aktivnošću? Ako ste rodili regularnim putem, to je moguće već nakon tjedan dana", napisali su oni. 

Pročitajte više