Ana Rucner družila se s Evom Hercigovom i Irinom Shayk

Foto: PR/Privatne fotografije

ANA Rucner bila je posebna gošća u Veroni gdje je pozirala sa svjetski poznatim gošćama. Družila se sa svjetski poznatim modelima Evom Hercigovom  i Irinom Shayk, a za dodatni zvjezdani sjaj pobrinula se Patricia Field, kostimografkinja poznata po atraktivnim kreacijama iz serija i filmova "Sex i grad", "Vrag nosi Pradu" i mnogih drugih.

Na spektaklu je pjevala međunarodna britanska pop zvijezda Ellie Goulding, poznata po izvedbi glavne teme iz filma "Pedeset nijansi sive". 

Hmmm... Divan je osjećaj ponovno biti zaljubljena❤In love again ... What a feeling #selfie Zlatarne ZAKS #intimissimi #MAC #verona

Posted by Ana Rucner on Saturday, October 10, 2015

Naša poznata violončelistica za tu je prigodu odabrala jednostavnu crnu haljinu. Ana je s drugim poznatim gošćama uživama u modnom spektaklu “Intimissimi on Ice” koju je izvodilo čak 43 najpoznatijih svjetskih klizača i klizačica, ujedno dobitnika europskih i svjetskih medalja. Među njima su se svojim bravurama isticali dvostruki olimpijski šampioni Tatiana Volosozhar i Maxim Trankov iz Rusije te Carolina Kostner i Stephane Lambiel.

Kreativni direktor i izvršni producent showa je Marco Balich, dobitnik nagrade Emmy, autor ovogodišnjeg milanskog sajma EXPO 2015, te autor mnogih otvaranja olimpijskih igara.

Publika je osim u fantastičkim klizačkim figurama, uživala i u izvedbi klasičnih i pop skladbi iz Carmine Burane, Trubadura, Seviljskog brijača kao i u najpopularnijim pop izvedbama All of the Lights (Kanye West), Viva la vida (Cold Play) i drugih.

Pročitajte više