Bojan Glavašević u neobičnom izdanju upoznao princa Charlesa: "U palači će se dugo pričati o meni"

Screenshot: Youtube

SABORSKI zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru se pohvalio da je na upoznavanje s princom Charlesom došao u trapericama, tenisicama i majici kratkih rukava. 

Nakon takve objave, morali smo ga kontaktirati i upitati kako je došlo do tog susreta i što se dogodilo s njegovom odjećom. 

"Bio sam pozvan na West Balkan Summit, a zatim i na primanje koje je u St James Palaceu održao princ Charles. Bio je tamo i premijer Plenković i još neki ljudi iz Hrvatske. Pretpostavljam da su me tamo pozvali jer sam surađivao na projektu za zaštitu žrtava seksualnog nasilja dok sam bio pomoćnik ministra", ispričao nam je Glavašević. 

Međutim, našao se u problemu s odjećom.

"Dres code je bio prilično formalan, a moja prtljaga nije stigla sa mnom iz Frankfurta, tako da sam se s princem morao susresti u odjeći u kojoj sam putovao", kaže on. 

Princ Charles mu to, čini se, nije zamjerio, pa je upoznavanje prema Glavaševićevim riječima prošlo prilično opušteno. 

"Rekao sam mu da sam ja Bojan Glavašević, zastupnik u Hrvatskom saboru, te da sam zbog niza nesretnih okolnosti najgore odjevena osoba na prijemu. On se od srca nasmijao i pitao me jesu li mi izgubili prtljagu", ispričao nam je. 

Pročitajte više