Britney Spears prozvala Christinu Aguileru: "Ljudima je ovo teška tema za razgovor?"

Screenshot: YouTube

BRITNEY SPEARS se na svom Instagramu obrušila na Christinu Aguileru zato što nije htjela komentirati rasplet njezinog sudskog procesa koji je trajao 13 godina. 

"Volim i obožavam sve koji su me podržali... Ali odbiti govoriti kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom sustavu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam... Da, ja sam važna!" napisala je Britney na Instagram priči. 

Britneyjina reakcija uslijedila je nakon što su novinari Christinu Aguileru na crvenom tepihu uoči 22. dodjele latinskih Grammyja pitali je li i dalje u kontaktu sa Spears i što misli o cijeloj situaciji. Njezin glasnogovornik ju je maknuo od novinara i rekao da Christina večeras neće odgovarati na takva pitanja, ali je pjevačica dok je odlazila od kamera komentirala da je sretna zbog Britney. 

U nastavku Instagram priče je Britney podijelila videozapis u kojem Lady Gaga komentira njezinu situaciju i podržava ju te naziva vječnom inspiracijom. 

Ipak, čini se da je Britney zaboravila da je Christina u lipnju na Twitteru podijelila fotografiju iz djetinjstva i situaciju u kojoj se nalazi nazvala neprihvatljivom. No, to nisu zaboravili Christinini obožavatelji koji su uzvratili istom mjerom i prozvali Britney. 

"Volim te, Britney, ali što to pričaš? Christina te javno podržala tijekom suđenja. Nije prestala pisati sve dok nisi oslobođena", "Draga Britney, ako netko zaslužuje ispriku, to je Christina Aguilera!", "Britney su očito promakle neke informacije", komentirali su ljudi na Twitteru. 

Podsjećamo, prošli tjedan je sutkinja iz Los Angelesa okončala skrbništvo nad Britney Spears koje je trajalo preko desetljeća.

Pročitajte više