Glumačka postava "Uvoda u anatomiju" bijesna zbog spin-offa

Kako stvari stoje, privremeno zatišje koje je uslijedilo nakon tučnjava, objavljivanja alternativnih seksualnih sklonosti te de facto pritvaranjem jednog od glumaca radi verbalnog delikta, najvjerojatnije neće dugo potrajati, jer je TV-kuća ABC napravila potez koji glumačkoj postavi - koju mnogi nazivaju jednom od najvećih skupina primadona u povijesti američke televizije - neće najbolje sjesti.

Izvor sve većih gunđanja i napetosti na setu jesu najave da će ABC započeti snimanje TV-seriji čija je glavna junakinja dr. Addison Montgomery, bivša supruga dr. Shepherda koja se pojavila u nekoliko epizoda.

Dojam koji je glumica Kate Walsh ostavila na producente bio je takav da su pustolovinama njenog lika odlučili posvetiti cijelu novu TV-seriju.

Redovna postava "Uvoda u anatomiju" se, pak, osjeća izdanom i uvrijeđenom, jer je jedan sporedni lik i sporedna glumica televizijskim glavešinama odjednom postao vredniji od njihovog mukotrpnog glumačkog truda i zvjezdanog statusa.

Tabloid "Star", pak, tvrdi da su mnogi od sporednih glumaca među redovnom postavom držali da su upravo oni, odnosno likovi koje tumače, trebali dobiti svoj "spin-off", a "ne neka dotepenka kao Kate Walsh".

Ellen Pompeo, koja tumači glavnu junakinju dr. Meredith Grey, je bijesna zato jer se producenti nisu udostojili pitati njeno mišljenje o cijelom tom projektu.

D.A.

Pročitajte više