Goran i Tanja stigli na medeni mjesec u Hrvatsku

ISPRED ulaza u Dalmatinskoj ulici gdje stan imaju Goran Ivanišević i Tanja Dragović parkirao se kombi iz kojeg je izašao tenisač noseći veliku crnu putnu torbu. Ušao je u svoj ulaz i time potaknuo nagađanja kako će za njim uskoro stići i Tanja s kojom je nedavno u katoličkoj crkvi Sveta Marija u San Pedru razmijenio bračne zavjete.

No, kako prema hrvatskim zakonima nisu vjenčani, jer američki vjenčani dokument tek treba prevesti i legalizirati, pretpostavlja se kako je Goran stigao u Hrvatsku sve pripremiti za ovdašnju ceremoniju.

Hrvatska ne priznaje američki papir

Podsjetimo, Republika Hrvatska formalno-pravno njihov brak ne priznaje dok im državna tijela Sjedinjenih Američkih Država ne izdaju vjenčani list. U želji da svoju desetogodišnju vezu okrune brakom i u Americi i u Hrvatskoj, prema dosadašnjim pisanjima domaćih medija par je odlučio održati ceremoniju vjenčanja na oba kontinenta.

Kako na američkom vjenčanju nije prisustvovala Goranova obitelj počelo se šuškati da je razlog tomu neslaganje obitelji s Tanjom Dragović. Je li Goran u Hrvatsku došao zbog pripreme za vjenčanje, hoće li se ovoga puta pojaviti njegovi roditelji i jesu li razlog njihova nedolaska na američko vjenčanje nesuglasice sa snahom tek je za vidjeti.

L.V.
Foto: Dragan Matić / Cropix

Pročitajte više