Iako izgleda idilično, prava istina o obitelji s ove fotke daleko je od idile

Foto: Instagram

AUSTRALSKA blogerica Revie Jane Schulz na Instagramu redovito objavljuje obiteljske fotografije zbog kojih je na toj društvenoj mreži prati više od 170 tisuća ljudi.

Međutim, iako njene fotografije s djecom nerijetko izgledaju savršeno i pokazuju sliku prave obiteljske idile, blogerica je odlučila otkriti kako je zaista izgledao njezin dan kad je nastala naizgled idilična fotografija.

Objasnila je kako je spremila svoje dvoje djece još prije 7 ujutro kako bi otišla s njima na doručak i tako započela dan. Međutim, stvari su odmah krenule po krivu.

"Moja slatka beba je imala najveći proljev ikad. Sve je završilo na mojoj košulji, kombinezonu, nosiljci te na mojim preslatkim espadrilama. Tako mi i treba kad se pokušavam socijalizirati s bebom od dva mjeseca u naručju. Kad sam sjela natrag za doručak, osjećala sam se tako poraženo, htjela sam svima u restoranu reći: Znate, nekad sam imala sve pod kontrolom! Ali to bi vjerojatno ispalo malo luđački. Pa sam samo nastavila doručkovati dok mi je moja dvogodišnjakinja govorila kojim redoslijedom da jedem i da 'ne mažem tako maslac na kruh'. Roditeljski život je nemilosrdan. Tu nema karte van, zapravo noć u zatvoru bi tu vjerojatno došla kao odmor... Ovo iz mene vjerojatno govori samo umor", napisala je.

Pročitajte više