Ivana Banfić: Zaljubljena i spremna nakon deset godina ponovno održati koncert u Zagrebu

Ivana, koja trenutno s profesionalnim boksačem Stjepanom Božićem nastupa u popularnom televizijskom showu "Zvijezde pjevaju", u razgovoru za Index kaže kako su ju privatni problemi spriječili da gotovo čitavo desetljeće ne nastupi u Zagrebu, u kojemu i živi. Večeras će nastupiti pred publikom zagrebačkog Besta.

"Tek sada, nakon gotovo deset godina, osjećam da sam spremna za veliki come back koncert u Zagrebu. Od održavanja istoga spriječavalo me do sada rješavanje privatnih problema, u koje je i javnost bila dobro upućena", kroz smijeh nam kaže Ivana, koju su znatiželjni mediji u posljednje vrijeme uglavnom spominjali u kontekstu njezina razvoda od sada već bivšeg supruga Roberta Magića, kojemu je odlučila reći "zbogom" nakon 12 godina braka. Ivanu su mediji nedavno povezivali s nogometašem Silvijom Marićem, za kojega pjevačica kaže da joj je samo prijatelj.

U medijske napise o navodnoj vezi s Tonyjem Cetinskim gotovo nitko nije ni povjerovao, ne samo zbog neuvjerljivih fotografija koje je objavio jedan dnevni tabloid, a na kojemu Ivana i Tony "razmjenjuju nježnosti", nego i zbog dueta kojega su Tony i Ivana snimili, a kojemu je ipak trebala nekakva promocija. Veza Ivane i Tonyja, inače dugogodišnjih prijatelja, također je nedugo po izbijanju "afere" demantirana. Upitana o tome ljubi li trenutno koga, odgovara kako u njezinu životu "ima ljubavi", ne želeći ipak otkriti o komu se radi.

Ivana je trenutno u potpunosti angažirana oko projekta "Zvijezde pjevaju", za kojega kaže da nije očekivala da će biti tako težak. "Svaki dan vježbamo, Stjepan nikada ranije nije pjevao, sada ima po dva sata poduka na dan", kaže Ivana za svog pjevačkog partnera. Iako su prošli put osvojili najmanji broj glasova, Ivana se ne predaje. Za sljedeći su nastup, kaže, pripremili zahtijevnu pjesmu Arethe Franklin "I Say A Little Pray For You", za koju su se, dodaje, "itetako iznojili", kako bi ju uvježbali što bolje. Luki Buliću i urednici i voditeljici Vijesti na Drugom programu, Lamiji Alečković, kaže Ivana, za sada pjevanje ide najbolje kao amaterima, te dodaje kako su u prednosti ipak oni koji iza sebe imaju barem neku vrstu glazbenog obrazovanja.

B.S.
Foto:H.P./G.P.

Pročitajte više