Ivanka i Melanija Trump zahladile odnose, što će Donald reći na to?

Foto: Rex/ Guliver Images

IZMEĐU Melanije i Ivanke Trump zahladili su odnosi otkako Ivanka preuzima dužnosti prve dame kad je Melanija odsutna, prenosi Daily Mail.

Izvori tvrde da se predsjednikova supruga i kći ne slažu baš najbolje, ali glasnogovornik Bijele kuće izjavio je da imaju blizak odnos.

Melania se našla na udaru medija kad je bilo objavljeno da će ona i sin Barron ostati živjeti u New Yorku dok Barronu ne završi školska godina.

Ivanka se, s druge strane, s mužem i troje djece preselila u pet i pol milijuna dolara vrijednu kuću u ekskluzivnom kvartu Kalorama u Washingtonu.

Trumpova kći se uvijek trudila biti velika potpora ocu, od toga da je bila važan dio njegove kompanije, do podrške njegovoj predsjedničkoj kampanji.

Kad je Melania odsutna zbog drugih dužnosti, Ivanka je prirodan izbor koji će uskočiti na njeno mjesto u političkim dužnostima prve dame.

Do sad se pojavila na sastanku s kineskim čelnicima, pratila Trumpa kad je posjetio zrakoplovnu bazu u Doveru i dočekala nedavno oslobođenog američkog humanitarca u Ovalnom uredu.

Melania se sad, izgleda, spremna vratiti na svoje mjesto. U zadnje vrijeme je češće u Washingtonu, a u subotu se pridružila svom suprugu u njegovom prvom posjetu vojnoj bolnici gdje je odlikovao jednog vojnog veterana.  

Pročitajte više