Kome to uopće padne na pamet? Ovo je pet najluđih oglasa koje smo vidjeli

Foto: Index Oglasi

PRVI travnja je dan šale i smijeha pa smo se odlučili prisjetiti nekih od najzabavnijih i najsmješnijih oglasa koji su se proteklih mjeseci pojavili na Index Oglasima. Često nailazimo na zanimljive, kreativne i humoristične oglase pa je tako jedan od korisnika prodavao magarca marke BMW, netko je pokušao iznajmiti Todorićev dvorac dok se on nalazi u inozemstvu, a nije rijetkost ni da korisnici svoj automobil star 20 godina procijene na više milijuna kuna.

Ovo je pet najsmješnijih oglasa koje smo proteklih mjeseci mogli vidjeti na Index Oglasima.

Profilna slika za društvene mreže

Jedan od najoriginalnijih oglasa do sada objavio je Korisnik007 koji prodaje profilnu sliku za društvene mreže. Naziv fotografije je "Audijencija", a snimljena je u rano proljeće 2013. godine u Maksimiru. Na fotografiji se nalazi upravo oglašivač na, kako on kaže, naslonjaču za intelektualno njihanje. Dodao je i kako je izvedba naslonjača klasična dok je on zauzeo eksplicitno avangardan stav. Kupnjom se budući vlasnik obvezuje da će ovo djelo čuvati u maniri dobrog gospodara te da će na taj način držati do integriteta osobe s fotografije. Početna cijena je 5500 eura.

VW Golf III

Oglašivač tvrdi da je ovaj autić vožen samo po kući (laminat, pločice) te da mu je on drugi vlasnik. Proizveden je u Kini, a ne troši ulje kao ni gorivo. Fale mu volan, treća vrata i lampe, a vrijednost mu je procijenjena na 100 kuna. Oglas na žalost svih zainteresiranih više nije aktivan i izgleda da je Golf dobio svog novog vlasnika.

Kamen za programiranje

Kamen za programiranje dolazi s s opcijom višestrukog programiranja i izvorni je hrvatski proizvod. Ima gumirane tipke kako vam se jagodice ne bi oštetile, ugrađeni su zvučnik i mikrofon, a težina kamena iznosi 823 grama. Prikladan je za poklon nekom od djelatnika ili korisnika HAVC-a. Kamen se prodaje za pola milijuna kuna, a količina je ograničena.

Sinov indeks, 4 godine star, kao nov

"S obzirom na to da ima već 4 godine indeks bi trebao biti prilično popunjen, ali ovaj rijetki primjerak moga sina genijalca je kao nov."

Tako govori razočarani otac s odličnim smislom za humor i dodaje kako je indeks je očuvan, bez ikakvih tragova korištenja i da je šteta da stoji neiskorišten.

HDZ jakna koja pomaže u dobivanju posla

Za samo 10 eura možete imati ovu jaknu koja pomaže u dobivanju posla i koja je osvojila generacije Hrvata. Nošena je samo na javnim skupovima i jako dobro je očuvana unatoč brojnim izborima u zadnje vrijeme. Jednom je čak i potapšana po ramenima od strane Sanadera, što joj daje sentimentalnu vrijednost. Svoju je funkcionalnost dokazala na svakoj razini - od izbor za tajnika načelnika općine do dobivanja natječaja za asfaltiranje pločnika. Ovo je oglas koji se isplati pogledati!  

Pročitajte više