Kotiga van sebe od sreće zbog velikog uspjeha: Obavijestite sve, neka svi slave

Foto: Instagram

DEAN KOTIGA došao je do velikog broja od 100.000 pratitelja na Instagramu.

"Slavlje može započeti", napisao je popularni lovac i lokalni, ako ne i regionalni influencer. Odnosno, sa 100.000 sljedbenika, već i globalni influencer, kako je sam sebe nazvao.

"Danas slavimo 100K Instagram sljedbenika i ulazak u BAŠ ono najviši rang ne samo lokalnog, ne samo regionalnog, nego i - nemojmo se lagati - globalnog influencanja!! 100 tisuća sljedbenika brojka je koja se ne viđa baš svaki dan, ali samo dokazuje da kao što je u Bibliji rekao Noa kad je radio Noinu barku: 'Treba vjerovati u sebe pa ćeš možda uspjeti!'

Molim vas, kao Boga vas molim, obavijestite sve svoje prijatelje i neprijatelje i susjede i supofarbane o ovom velikom jubileju, jer večeras SVI MORAJU SLAVITI!!! U ovim teškim i nadrealnim vremenima neka ovo bude utjeha za svih nas, i neka nas barem malo oraspoloži sve to, i neka s jednom-dvije-tri-šest rakije feštamo zajedno i slavimo dugo u noć u proljetnu snježnu bijelu noć!! Neka se masovno pročuje i neka bude LUDILO!!!! I neka se polome sve čaše od kristala!!!!!!!!" napisao je Kotiga.

"Hvala vam puno na svoj silnoj podršci koju mi pružate od svibnja 2019. naovamo naonamo kad smo svi zajedno krenuli u ovu veliku avanturu zvanu INFLUENC. Hvala vam na miljardu poruka i videa osmijeha i razumijevanja, hvala vam na luđačkom slavlju koje je tjednima trajalo kada smo slavili 50K, hvala vam na tolikim komentarima, preporukama, zahvalama, potpori, ukratko, hvala vam na SVEMU!!! Hvala i mojim brojnim kolegama i kolegicama influencerima i influencericama, i onima koji su tu bili i još uvijek jesu zajedno sa mnom, pružavši mi veliki i kontinuirani support", nastavio je pa nabrojio kolege i imena s estrade koji su ga podržali.

A spomenuo je i one koji ga i nisu baš podržali te prozvao Sonju Kovač, Hanu Hadžiavdagić Tabaković i još neke influencerice.

"Hvala i onima koji nikad nisu pružili nikakav support ali od kojih sam isto tako mogao puno puno puno puno puno jako mnogo masu naučiti o svemu ovome, hvala i forumaši(ca)ma i potjeraši(ca)ma i roditeljima i svima - SVE VAS PODJEDNAKO VOLIM, SVE, I SVIMA SKUPA VELIKA I ISKRENA HVALA JER OVO SE DOGAĐA SAMO JEDNOM U ŽIVOTU!! Naravno, nećemo tu stati, nego odmah pozivam sve ljekarnike i vatrogasce da se pridruže i da već noćas svi zajedno napadamo 100,1K Instagram sljedbenika!!!!!" zaključio je svoju slavljeničku objavu.

Pročitajte više