Magic Johnson u društvu supruge šetao Stradunom

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

MAGIC JOHNSON, jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, jučer se u poslijepodnevnim satima svojom jahtom Aquila usidrio kod Lokruma. Navečer je sa suprugom Cookie i prijateljima izašao u šetnju gradom. 

Johnson je na odmor u Hrvatsku stigao prije desetak dana s obitelji i prijateljima na megajahti Aquila dugoj 86 metara i vrijednoj 150 milijuna dolara. Najam te jahte u sezoni košta milijun eura tjedno, a u tu cifru nisu uključeni dodatni troškovi.

Izgrađena je prije deset godina, a na njoj se može smjestiti 12 gostiju u osam kabina. Osim toga, prostora ima za 28 članova posade. Opremljena je teretanom, jacuzzijem na palubi, četirima jet-skijima, skuterima, biciklima, opremom za ronjenje, kajacima i svime što vam treba za aktivan odmor.

Johnsonu i njegovom društvu prva postaja bio je Split, a već ondje je dokazao da mu je drago kad sretne fanove te se sa svima spremno fotografirao.

Nakon Splita obišli su i otoke, a fotografi su ga ulovili na Visu. Krajem prošlog tjedna gliserom je uplovio u Skradin te krenuo prema Nacionalnom parku Krka. Ovog vikenda očito će istraživati Dubrovnik.

Pročitajte više