Marinin bivši zaručnik objasnio u kakvom je odnosu s BB Tamarom: "Poznajem je dulje no Marinu"

Foto: Facebook

BIVŠI zaručnik BB stanarke Marine jučer je zaintrigirao ljubitelje Velikog Brata fotografijom na kojoj pozira s bivšom stanarkom Tamarom, a nakon burne reakcije fanova odlučio je "obraniti" njihov odnos.

U komentaru ispod Indexove vijesti ustvrdio je da su za sve krivi - novinari.

"Dragi svi, Tamara i ja se znamo dulje nego Marina i ja. Tamara se sprema za državno i radimo zajedno na tome", komentirao je Saša, no BB fanovi nosu bili ni najmanje oduševljeni njegovim objašnjenjem.

"Ovo javno 'napucavanje jadne žene' ti nije tribalo!!! Da si ti unutra a ona vani, bili ona tebi napravila isto??!! Ako ste oboje iz ovoga izvukli neku korist, onda ok!! Jer je ona i sama rekla da je ovo za tebe neki "test" očito ti nije tijara iznad glave!! Ali ovo što si ti njoj napravio je dno dna!!!! Dao Bog da ti ovo nikad ne oprosti i nasjedne na prazne priče, jer koliko se vidi, naivna je", jedan je od komentara, drugi kaže da su "Marina i Saša zapravo isti", a dok ga neki i brane, ima i onih koji su ga prozvali "sponzorušom".

"Uistinu želiš slavu preko ovoga??? Ma bem ti taj mozgić šta ne radi... Kakva god ona bila dabogda se poševila sa Splicom a ti se jebi i nacrtavaj po inim portalima... Meni osobno si veće smeće nego da se ona pohebe sa svim muškarcima unutra", oštar je pak bio jedan od komentatora.

Podsjetimo, Tamara je uz zajedničku fotografiju sa Sašom stavila sljedeći status: "Saša Muhek, s obzirom na svoju struku, najbolje zna što je mome tijelu potrebno za oporavak nakon teškog treninga i pazi da moja forma za državno ničim ne bude ugrožena".

Saša je na to komentirao da - voli Big Brother.

Pročitajte više