Mate Bulić o najtežem periodu: "Šest mjeseci nisam stao na noge, ničega se ne sjećam"

Foto: Facebook

IZA PJEVAČA Mate Bulića teško je životno razdoblje. Nakon turneje 2020. godine pjevač se zarazio koronavirusom, a od toga se oporavlja i danas.

"Bože moj nakon skoro dvije godine, točnije godinu i 9 mjeseci - jesam li ja taj koji je bio prije te korone? Kad mi kažu da 6 mjeseci uopće nisam na noge izišao, svi su mi rekli posebno moja obitelj koja je bila uz mene, moja žena koja mi je bila desna ruka mi je pričala, ali ja se ne sjećam ništa. Pitali su je li ja išta pamtim iz tog dijela - ja sam samo rekao, ružne snove koji su tada bili", ispričao je Mate za In magazin.

Posebnu snagu su mu davali unuci

Osim liječnika koji su mu pomagali pri oporavku, uz njega su bile i supruga te kćeri. U najgorem razdoblju, kada je bio bez svijesti, unuci su mu davali snagu da se bori.

Malo na svježem zraku 🍁

Objavljuje Mate Bulić službenoSubota, 20. studenoga 2021.

"Posebna snaga su mi bili njih dvojica. Kad mi je žena rekla kad sam bio u toj komi i kad su mi spominjali njih da su mi suze polazile, malo sam emotivan, ali to je tako. Čovjek ne može doći i reći da to mi je snaga, ali bila mi je snaga, unuci su svakom od nas tko je djed i baka na prvom mjestu i to ja tako gledam", rekao je Bulić.

Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. ❤️ Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz...

Objavljuje Mate Bulić službenoUtorak, 31. kolovoza 2021.

Iako mora paziti na svoje zdravstveno stanje, Mate ne želi prestati pjevati.

"Neku večer kad sam ja rekao mojim momcima - idemo dečki na probu. Oni su rekli: 'Molim?' Rekao sam idemo probati. Sastali smo se i onda smo zamislili da držim jedan mini koncert, ja ću pjevati punim kapacitetom, a vidjet ćemo koliko mogu izdržati. Oni su bili oduševljeni, 17 pjesama sam otpjevao, što je za početak super. Ja se nadam da ću ove godine biti totalno top", rekao je.

Pročitajte više