Napaljeni Russell Brand želi seks s Lady Gagom: Kladim se da bi mogla cijelu noć

KOMIČAR Russell Brand, poznat po svojoj seksualnoj ovisnosti, ovaj put se "napalio" na Lady Gagu. Ovaj 34-godišnjak nedavno je izjavio kako misli da bi ona u žaru strasti bila sposobna i visiti s lustera. Priznao je kako je u njoj prepoznao svoju srodnu dušu. On je, kao liječeni nimfoman izjavio kako smatra da bi kontroverzna pjevačica bila sposobna zadovoljiti njegove seksualne apetite.

"Ona je nevjerojatna. Kladim se da bi mogla cijelu noć, ljuljajući se sa lustera."

"Ona je nevjerojatna. Kladim se da bi mogla cijelu noć, ljuljajući se sa lustera." Lady Gaga, poznata između ostalog i po svom neobičnom outfitu, također je poznata po velikom seksualnom apetitu. Njezina garderoba još je nešto što se napaljenom Russellu sviđa. "S njom nikada ne znaš gdje si, mislim da bi mi se raspoloženje kraj nje mijenjalo i nekoliko puta u danu.",rekao je britanski glumac na kraju.

Pjevačica još nije komentirala ove izjave

Pjevačica još nije komentirala ove izjave, no sigurno mu neće ostati dužna. S obzirom na popularnosti koju Russell uživa kod žena, i neobičan seksipil Lady Gage, koji se muškarcima sviđa, ne sumnjamo da bi se ovo dvoje moglo spojiti. Inače Russell je nedavno prekinuo višemjesečnu vezu, i to zbog njegove ovisnosti. Njegova djevojka se, naime, više nije mogla nositi s perverzijama koje bi joj popularni komičar često znao prirediti. No, on se oporavio, i sada je bacio oko na opasnu Lady Gagu.

Pročitajte više