Paris Fashion Week: Karl Lagerfeld predstavio kolekciju za jesen/zimu

NJEMAČKI dizajner Karl Lagerfeld je u sklopu Paris Fashion Weeka predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2010./2011.

Iako niti ovu zimu nismo ispratili kako treba, modni gurui su požurili kako bi se svjetske trendseterice dostojno pripremile za ovogodišnje kiše i snjegove koji ih očekuju krajem godine. Nadamo se samo da će imati dosta vremena.

Modni umjetnik i ovom je revijom oduševio prisutne iako bi zbog upotrebe krzna mogao na slavnog Nijemca ponovno navući bijes aktivista PETA-e. Jednom je prilikom izjavio kako su prosvjedi protiv nošenja krzna "djetinjasti" te da bi životinja sigurno napala čovjeka da ju ovaj nije ubio prije. "Ako mi njih ne ubijemo, one će nas", izjavio je Lagerfeld. Na njegovu teoriju odgovorili su mu aktivisti PETA-e i pitali ga zna li za ikoji slučaj kada su zec ili kuna napali čovjeka želeći ga oderati i pojesti.

Bilo kako bilo, Lagerfeld je trenutno jedan od najvećih autoriteta modne industrije, a svojom je bajkovitom, mekanom i toplom kolekcijom to još jednom dokazao.





Pročitajte više