Planovi za Božić princa Harryja i Meghan Markle veoma će se svidjeti kraljici Elizabeth

Foto: FAH

TRADICIONALNOJ proslavi Božića britanske kraljevske obitelji ove će se godine na imanju u Sandringhamu u Norfolku pridružiti i zaručnica princa Harryja, Meghan Markle, a mladi par će, navodno, odsjesti na imanju Williama i Kate u Anmer Hallu.

Mladi kraljevski par blizu Sandringhama posjeduje imanje Anmer Hall s deset spavaćih soba gdje mogu ugostiti cijelu obitelj.

US Weekly piše da će Harry i Meghan Božić proslaviti u Sandringhamu, no da će prespavati u Anmer Hallu gdje će biti gosti Williama i Kate.

Na Božić će dva mlada para doručkovati zajedno u Anmer Hallu, a potom prisustvovati misi u crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku, piše US Weekly.

Britanska kraljica Elizabeta II. velika je pobornica tradicije. Nakon mise obitelj se vraća u Sandringham na raskošan ručak, čiji je meni svake godine isti.

Na kraljevskom blagdanskom stolu su ponuđeni salata s jastogom ili škampima, pečena purica s prilozima, a potom slijedi tradicionalni božićni puding.

Nakon obilnog obroka zajedno se gleda prijenos kraljičina božićnog govora. Ove se godine očekuje čestitka na zarukama Harryja i Meghan.

Pročitajte više