Plus-size cura odjenula oskudne kombinacije s Pinteresta: "Najbitnije je biti mršava"

Screenshot: TikTok

BROOKLYN ALLEN je 23-godišnjakinja koja radi na pola radnog vremena u trgovini, a ostatak se vremena bavi sadržajem na društvenim mrežama.

Nedavno je primijetila brojne mršave žene koje na TikToku odijevaju popularne odjevne kombinacije s Pinteresta pa je odlučila i sama sudjelovati. 

@brooklyndallen

love y’all but I said what I said #WidenTheScreen #plussize #fashion #style #pinterest

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

"Sigurna sam da nisam prva plus-size osoba koja je to napravila, ali mislim da svojim posebnim tipom tijela mogu pomoći svojim pratiteljima da shvate kako mogu nositi što god žele i pritom izgledati odlično", rekla je Allen. "Čini se da mi nedostaje glavni dodatak za odličan izgled u ovim kombinacijama, a to je ravan trbuh", rekla je u videu koji je pregledan više od milijun puta. 

"Shvaćam njenu poantu, ali budimo iskreni, te kombinacije stoje grozno na jako puno djevojaka", "I ja sam plus-size djevojka, postoje neke stvari koje jednostavno ne stoje dobro na nama, ali po njenim pozama i stajlingu čini mi se kako je namjerno htjela izgledati loše", "Ne, jednostavno ne. Ne posramljujem debele ljude. Kombinacije koje ona inače nosi izgledaju odlično na njoj i predivna je, ali ove grozne kombinacije ne izgledaju dobro, ni na njoj ni na ikome", neki su od komentara na Allenin video.

Pročitajte više