Poznati se sami nude za sudjelovanje u Celebrity Survivoru: Ava se nada novoj ljubavi

KRENULI su inicijalni razgovori za reality show "Survivor", koji će se sljedećeg proljeća prikazivati na RTL televiziji. Ovaj regionalni projekt sa snimanjem će krenuti u siječnju, a kandidati će se za preživljavanje boriti na Kostariki. Tek su krenuli inicijalni razgovori s mogućim kandidatima, a kako saznajemo, vlada veliki interes za sudjelovanje u ovom showu.

"Imali smo nekoliko situacija kada su nas sami potencijalni kandidati obavijestili da žele sudjelovati u projektu

"Projekt "Survivor" je u pretprodukcijskoj fazi. Ovo je početak inicijalnih razgovora s potencijalnim kandidatima. Tih ce razgovora biti više i intenzivirat ce se u tjednima pred nama. Vrlo smo zadovoljni interesom za naš projekt. Imali smo nekoliko situacija kada su nas sami potencijalni kandidati obavijestili da žele sudjelovati u projektu", javljaju iz RTL televizije. Među kandidatima koji bi se mogli pojaviti u showu su i Ava Karabatić te Mario Valentić, a kako neslužbeno doznajemo na razgovoru na RTL-u pojavili su se Mia Begović i Stjepan Božić. Oboje su za Index potvrdili da su bili na razgovoru, no o mogućnostima i željama o odlasku na Kostariku nisu željeli pričati.

Ava Karabatić: Ne bih mogla jesti žohare, možda se u showu i zaljubim

Zadarska starleta Karabatić zato je bila rječitija te nam je otkrila ponešto o svom mogućem odlasku u avanturu života. "Meni je to jako zanimljivo i primamljivo. Volim jako adrenalin i borbu, volim to, to se događa jednom u životu. Bilo bi divno malo se maknuti od civilizacije, u drugačije okruženje. Novi ljudi, prilika za novo zaljubljivanje, psihičko jačanje. To su uvjeti u kojima najjači opstaju. Ja to volim, imam hrabrosti. Srčana sam i odvažna", ispričala je Ava. Najveća muka u showu bi joj bila da mora jesti žohare. "Jedino možda ne bih mogla žohara pojesti. Kukce, puževe, to mi ne bi bio problem. Ničeg drugog se ne bojim. Ne bojim se zmija, ne bojim se spavati na plaži, ne zastrašuju me takvi uvjeti". Što se ljubavi u showu tiče, nema nikog u vidu. "Tko zna, možda se i zaljubim. Ne znam tko bi bio, ništa, ali budući sam solo i živim djevojački život, mislim da bi to bila dobra prilika da se zaljubim", zaključila je Karabatić.

Mario Valentić: Inače se gnušam od realityja, ali ovo mi se čini zanimljivo i pustolovno

Mario Valentić rekao nam je da mu je "Survivor" kao projekt jako zanimljiv. "Nemam što puno za reći u ovom trenutku. Ništa nije odlučeno. Teoretski to ovisi o puno faktora. Projekt mi se čini zanimljiv i pustolovan, a bi li ja išao, to ne znam. Inače se gnušam od realityja, ali u ovom nije u prvi plan stavljeno tračanje i dokonost, već se ljudi bore za preživljavanje. Nije u punom smislu reality i to mi se sviđa", zaključio je Mario koji je poznat kao ljubitelj adrenalina i natjecanja.

Pročitajte više