Premijerno poslušajte službenu navijačku himnu za Euro 2008!

"CAN YOU HEAR ME" naziv je službene himne ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, a izvodi je latino zvijezda Enrique Iglesias, koji će je pred milijunima otpjevati uživo na samom finalu u Beču, 29. lipnja. Sredinom lipnja nova himna kreće u pohod na službene top liste, a naći će se i na reizdanju albuma "Insomniac". Index vam ekskluzivno donosi streaming nove himne za Euro 2008.!

Dok se Enrique trudi promovirati nove pjesme, pa i putem "najvažnije sporedne stvari na svijetu", u medijima je i dalje uglavnom zbog davnog pokušaja humora koji ga je doveo na naslovnice tabloida. U šali je, naime, rekao kako ima mali penis, a brojni portali jedva su dočekali tu njegovu izjavu kako bi počeli s neslanim šalama na njegov račun. "Šalio sam se kad sam to rekao i uopće mi nije jasno zašto su to svi tako ozbiljno doživjeli. Kad saznaju da je sve bila šala, ugodno su iznenađeni", rekao je medijima Iglesias.

Kako se prestala baviti tenisom, ruskinja Anna Kournikova je naglo smršavjela što je pokrenulo lavinu nagađanja o bulimiji, odnosno početku anoreksije. Enrique je stao u njezinu stranu i u nedavnom intervjuu za jednu holivudsku televiziju rekao "kako mu se čini da je možda malo smršavjela, ali da im je već dosta što je Anna prema napisima u medijima jedan dan premršava a drugi dan trudna". Naglasio je kako je sve u redu s Anninim zdravljem, a i njihova veza je "sasvim u redu".

Enrique, kojeg je Bugarska FAN televizija proglasila najboljim internacionalnim pjevačem u prošloj godini, na police CD shopova je plasirao novu kompilaciju pod nazivom "95/08" na kojoj se nalaze njegovi najveći hitovi otpjevani na španjolskom jeziku. Među njima su i neke pjesme koje su se našle na prvom mjestu Billboardove Hot latin ljestvice uključujući "Si tu te vas", "Por amarte", "Bailamos", "Ritmo total" i "Dimelo (Do You Know?)". Sve ove pjesme su međunarodni uspjeh postigle u engleskoj verziji.

D.K., L.V.

Pročitajte više