Princ Charles je kolutao očima na izjavu princeze Diane

YouTube

IAKO je od njezine smrti prošla 21 godina, o princezi Diani se i dalje priča i piše. Britanci svakodnevno objavljuju barem jedan tekst o pokojnoj princezi, a danas, na godišnjicu njezinog braka, iznose se nepoznati detalji iz njezinog života.

Princeza Diana je poginula u 36. godini života, a na dan njezine smrti su mediji pisali da je umrla u najsretnijem razdoblju života, s novim partnerom, nakon mučnog razvoda od princa Charlesa. Brak princeze Diane i princa Charlesa nije bio nimalo bajkovit, a mnogima je bilo očito da se radi o dogovorenom braku i da par nije pretjerano zaljubljen.

Navodno su se prije vjenčanja Diana i Charles vidjeli samo 13 puta. Charles je Dianu navodno oženio pod pritiskom svoje majke, koja nije odobravala njegovu vezu s Camillom Parker Bowles. Charles je morao osigurati nasljednika, a njegova supruga je morala biti nevina britanska plemkinja.

Britanski mediji danas analiziraju njihove zajedničke intervjue, a u jednom od njih Charles je uhvaćen kako prevrće očima na izjavu svoje buduće supruge. Novinarka je Dianu pitala je li joj princ najveća podrška u pripremama za vjenčanje na što je Diana odgovorila da je on njezina "tvrđava snage".

Na to je Charles prevrnuo očima, a Diana se našalila da je morala to reći, budući da on sjedi pokraj nje.

Nezaboravan je i njegov odgovor na pitanje BBC-jeve novinarke koja je zaručnike pitala jesu li zaljubljeni, na što je Diana odgovorila da jesu, a Charles je rekao: "Da. što god to značilo."

Pročitajte više