Princeza Charlene progovorila o svom zdravlju: "Manje me boli, ali treba vremena"

Foto: EPA

PRINCEZA Charlene od Monaka, koju nazivaju najtužnijom princezom na svijetu, javno je progovorila o svom zdravlju.

"Prvo želim reći da se danas osjećam puno bolje nego što sam se osjećala posljednjih godina. Manje me boli i imam puno više energije. Moj oporavak i dalje traje. Trebat će proći još vremena, no sretna sam. Moja obitelj i oni koje volim moja su stijena. Hodam prema budućnosti korak po korak, dan po dan", rekla je Charlene prilikom obilježavanja 10. godišnjice organizacije koju je sama osnovala, prenosi Daily Mail.

Pričala o djeci

Osvrnula se i na svoju djecu, blizance Jacquesa i Gabrielle te istaknula da su oni "rođeni s odgovornostima i obavezama".

"Suprug i ja, kada odlazimo na neko događanje, obavezno im objasnimo zašto tamo idemo i o čemu je riječ, ali i koja su naša zaduženja. Oni vole ići s nama, a mi uživamo sve te stvari raditi zajedno. No, kao što sam već rekla, oni su jako mladi, još uvijek moraju puno toga naučiti prije negoli im sve to postane prirodno", dodala je.

"Njihova međusobna ljubav i način koji štite jedno drugoga je nevjerojatna. Moram reći da je njihova veza jedinstvena i kroz njih vidim tu posebnost koju blizanci dijele", zaključila je.

Podsjećamo, zbog zdravstvenog stanja, Charlene je dugo izbivala iz javnosti.

Pročitajte više