"Seks i grad 2" pokupio Zlatne maline, a glumice dijele i "nagradu" za najgoru ulogu



SAMO dan uoči dodijele nagrade Oscar, Američke filmske Akademije, dodijeljene su i Zlatne Maline, "nagrade" koje ne želi dobiti niti jedan glumac. Ovogodišnji najveći gubitnici su "Seks i grad 2" sa tri maline, "Last Airbender" koji je dobio pet malina te Jessica Alba za čak četiri filma.

Film "Seks i grad 2" dobio je maline za najgori scenarij, najgori filmski nastavak te za najgoru glavu ulogu, a sve četiri glumice je dijele. "Film je pušten usred krize dok se svi bore da ne ostanu bez svojih domova, a njih četiri se glupiraju po Turskoj, voze skupe aute te se razbacuju novcima kao da su pijane", izjavio je John Wilson, osnivač nagrade. Zanimljivo je kako je tek nedavno autorica filma izjavila kako misli snimiti još jedan nastavak filma te da je uvjerena da postoji još jedna priča o ženama koju  mora ispričati.


Ashton Kutcher proglašen je najgorim glumcem za ulogu u filmu "Valentinovo" dok je Jessica Alba, osim za taj film, proglašena najgorom sporednom glumicom i za "Little Fockers", "The Killer Inside Me" i "Machete".


Film s najviše malina, "the Last Airbender", koji je zaradio 300 milijuna dolara u kinima, proglašen je najgorim 3D filmom, ima najgoru sliku, najgoreg režisera, najgori scenarij i  najgoreg sporednog glumca. Svi koji vole crtani film, uključujući mog 14-godišnjeg sina, mrze film jer znaju da baš i nema nekakvog smisla", iskritizirao je John Wilson.

Nagrade su podijeljene u subotu navečer na 31. Zlatnim malinama u Los Angelesu.

Pročitajte više