Skupljaju se donacije za obnovu stana člana Postolara Trippera i njegove trudne žene

Foto: Radio 057

RADIJSKI voditelj i bivši član benda Postolar Tripper Davor Valčić ostao je bez doma u jučerašnjem požaru u Zadru. 

Zadarski Radio 057 objavio je potresnu fotografiju voditelja i pjevača koji sjedi na stolici, a rukama je prekrio lice. Objavili su kako je pokrenuta Go Fund Me kampanja da se prikupi novac kako bi Davor obnovio svoj dom koji je stradao u požaru. 

"Skoro svako jutro vas uveseljava zajedno s Prtom, kad radi popodne vrti mjuzu melem za uši, nasmijao vas je mali milijun puta, dan danas pjevate njegove pjesme. A sad je došao red na Vas. Budite sad Vi ti koji će pomoći našem Davoru i njegovoj obitelji vratiti osmijeh na lice", napisali su u opisu fotografije.

Skoro svako jutro vas uveseljava zajedno s Prtom, kad radi popodne vrti mjuzu melem za uši, nasmijao vas je mali milijun...

Objavljuje Radio 057 na 91 mhzUtorak, 15. lipnja 2021.

Dosad je bilo gotovo 400 donacija, a ljudi Davoru pišu komentare podrške.

"Drži se, kolega", "Kad dođe posao oko doma zovi pa ćemo i fizički pomoći", "Volim Davora, njegovu glazbu i cijeli njegov rad", piše u komentarima. 

Kako je Davor rekao u nedavnoj snimci, u požaru se srušio krov te je stan neupotrebljiv. 

"Ženi je termin za tri dana, imamo klinku od 4 i pol godine i psa. Imamo obitelj kod koje ćemo se snaći zasad, ali, koliko čujemo informacije iz Grada, dobit ćemo privremeni smještaj. Taman smo sredili cijeli stan prije dolaska bebe tako da je ovo jedna psihološka borba", dodao je za Zadar News.

Pročitajte više