Srpkinja zbog koje je Jović napustio karantenu objavila da je trudna s njim

Foto: Instagram

NAKON što je razbjesnio srpsku javnost prekršivši samoizolaciju i vrativši se u Srbiju, saznalo se da nogometaš Luka Jović čeka dijete sa Sofijom Milošević, manekenkom zbog koje se i vratio u Beograd usred pandemije koronavirusa.

"Željeli bismo podijeliti sretne vijesti s vama, dobit ćemo bebu. Zahvalna sam što Luka može biti sa mnom u ovom periodu. Nisam mogla zamisliti da sam bez njega tijekom ovog teškog vremena za čitav svijet", napisala je manekenka uz objavu na Instagramu.

Srpski mediji ranije su prenosili da je Jović samoizolaciju prekršio zbog Sofijinog rođendana, no sad se čini da se vratio zbog njene trudnoće. Jović već ima jednogodišnjeg sina Davida kojeg je dobio u vezi s Anitom Manitašević.

Jovića je prozvala premijerka Srbije Ana Brnabić, kao i predsjednik Aleksandar Vučić, ne samo zbog toga što je ignorirao molbu srpskih vlasti da ne dolazi u Srbiju iz zemalja osobito pogođenih koronavirusom već i zbog toga što je nakon povratka prekršio zakon o samoizolaciji te šetao Beogradom. 

"Želim mu vrlo jasno i glasno poručiti da su nam životi srpskog naroda neusporedivo važniji od njegovih milijuna", rekao je Vučić.

Pročitajte više