Tek nakon devet godina otvorili su tetin poklon s vjenčanja, dočekalo ih pravo iznenađenje

Foto: Facebook

KATHY i Brandon Gunn vjenčali su se prije devet godina, a tad su kao i svi mladenci, dobili hrpu poklona. Ovo dvoje Amerikanaca dosad su otvorili sve poklone, osim jednog. Naime, teta Allison dala im je omotnicu na kojoj je pisalo "Ne otvarajte prije prve svađe".

Iako su se u međuvremenu prvi put i posvađali, poklon i dalje nisu otvorili. Potom su se još nekoliko puta posvađali, no otvorenje tog poklona počeli su smatrati neuspjehom. Naime, omotnicu tete Allison smatrali su posljednjom slamkom spasa za njihov brak, jer su mislili da je u njoj ključ sretnog braka kakvog je imala sama teta gotovo 50 godina.

Poklon su držali na polici kao posjetnik da je u braku najvažnija tolerancija.

Nakon devet godina braka Kathy je odlučila zaviriti u omotnicu.

Unutra je našla dvije manje omotnice, jednu naslovljenu na sebe, a drugu na muža. U njenoj se nalazilo nešto novca uz poruku da je to za škampe, pizzu ili neko drugo jelo koje oboje vole. U njegovoj je također bio novac uz poruku da je to za cvijeće i bocu vina.

Kathy je priču o neobičnom poklonu objavila na stranici Love that matters poručivši da su ona i suprug tijekom godina postali pravi prijatelji, a njihov brak sad je čvršći nego ikada.  

Pročitajte više