Tužnom Luki Modriću u Zadru nije pomogao ni koktel Fashion Gurua

POZNATI nogometaš još je jedan u niz javnih osoba koje "ne vole medijski eksponirana mjesta", ali se uvijek, gle čuda, nađu upravo na takvim lokacijama. Tulumareći po Zadru Modrić je, naime, došao do kluba Maraschino u kojem se održavao službeni party Quelle Fashion.hr-a, ali nije bio raspoložen za fotografiranje, iako su u klubu bili fotografi brojnih medija iz cijele Hrvatske. Oraspoložiti ga nije uspio čak ni koktel Fashion Gurua Borisa Banovića, koji je na zabavi predstavljen Zadranima.

> Kolekcija eNVy Rooma u Zadru zasjenila čak i celulit Snježane Mehun

Modrić je, podsjećamo, nedavno uhvaćen kako se u Dubrovniku odmara s djevojkom Vanjom Bosnić, s kojom se nedavno odselio u London. Njegova zaručnica nije viđena u Zadru, a priča se kako je ostala zapanjena reakcijama na njihovo odmaranje kraj bazena - neki su britanski mediji analizirali njezine pokrete, odnos s poznatim dečkom, pa čak i stražnjicu, za koju pišu da je "konkavna".

Osim što u Zadru boravi kako bi se upoznao s modnim novitetima, Boris Banović bavi se i samopromocijom, pa je u Maraschinu predstavio svoj koktel i prisutne zadivio barmenskim umijećem. "Jeste vidjeli kako napredujem? Vježbom se postiže svašta!", rekao nam je oduševljen odazivom Zadrana. Ipak, najdraže mu je bilo prisustvo vjernih pratiteljica Snježane Mehun i Nikoline Pišek, dok se s Markom Grubnićem, po starom dobrom običaju, jedva pozdravio. Razmirice još nisu riješene - ni izbliza.

Guruov koktel isprobali su brojni sudionici Quelle Fashion.hr-a, među kojima i dvije ljubiteljice mode koje ovakve evente ne propuštaju - Mirna Zidarić i Barbara Štrbac. U potrazi za novim lijepim licima bio je Sayon Bangoura iz modne agencije Midikenn, a dizajneri su se na partyju jednoglasno složili - dosta razgovora o modi, idemo se...proveseliti! Zamoljeni smo da uništimo "vesele fotke", a mi smo, uz pokoju dizajnersku krpicu "ispod banka" odlučili surađivati, pa su na fotkama koje gledate svi uredni, nasmijani i - trijezni.

Pročitajte više