Znate li kako se jede Toblerone? Jedan tiktoker tvrdi da je pronašao ispravan način

Foto: Shutterstock

ČOKOLADA koja simbolizira švicarske Alpe već godinama fascinira ne samo svojim okusom, nego i neobičnim oblikom, a sada je društvenim mrežama počeo kruži poznati, ali ponovo aktualni "ispravan" način kako se ona jede.

Korisnik TikToka po imenu Sidney Raz, kojeg na toj društvenoj mreži prate milijuni ljudi, svakodnevno dijeli razne trikove i savjete s pratiteljima kako bi im "olakšao život", a sada je skrenuo pažnju i na čuvenu švicarsku čokoladu. Na videu koji je objavljenom prije tri dana, Sidney se osvrnuo na to kako "ispravno jesti Toblerone", rekavši kako je ovo nešto "što nije znao sve do svojih 30-ih".

@sidneyraz seconds to realize a lifetime of wrong #toblerone #firsttime #todayyearsold #inmy30s #todayilearned #tipsandtricks #lifehacks ♬ original sound - sidneyraz

"Treba 'uštipnuti' Toblerone? Uvijek ga odlomim", rekao je Sidney, a zatim je pritisnuo dva trokutića čokolade jedan uz drugi, kao da ih je uštipnuo, kako bi ih odvojio. Ostao je zapanjen rezultatom. Brojni komentatori nisu mogli sakriti svoje oduševljenje otkrićem.

"Kvragu, nisam to znao", "Imam 36 godina i učim ovo tek sada", "Ovo je savršeno, imam Toblerone u hladnjaku", pisali su mu oduševljeni komentatori. Ipak, nekima se njegovo otkriće nije svidjelo. Tako je jedna korisnica koja je navela da je iz Švicarske rekla kako tamo "ne postoji ispravan način kako se ova čokolada jede", dok je druga potvrdila da ni sama nikada nije čula za ovo.

 

Pročitajte više