Katie Holmes otkrila tajnu mladolikog izgleda svoje kože

Foto: Shutterstock/drsturm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK SVE mlađe žene odlaze na kirurške zahvate kako bi zadržale mladolik izgled, 42-godišnja glumica Katie Holmes s tim nema problema. Štoviše, tajna njezinog mladolikog izgleda je upravo u tome što se ne srami godina, a redovito je možemo vidjeti i bez šminke. Jasno je da je njezina koža jako dobro njegovana.

Puno hidratacije i dobar SPF

Za People je izjavila: "Prigrlila sam svoju dob sa zahvalnošću i ne brinem se oko toga nosim li šminku. Moj osjećaj radosti dolazi iznutra."

Kako bi svoju kožu održala u najboljem stanju, glumica je njeguje iznutra prema van: "Pijem puno vode i trudim se jesti puno povrća kako bih kožu održala što zdravijom. Brinem se o koži tako što je čistim ujutro i navečer i nanosim puno hijaluronskog seruma i hidratantne kreme."

Već je poznato da je Holmes velika ljubiteljica linije proizvoda za njegu kože dr. Barbare Sturm: "Velika sam obožavateljica dr. Sturm. Redovito odlazim na njezine tretmane i koristim njezine proizvode."

Serum s hijaluronskom kiselinom, Dr. Barbara Sturm, od 95 eura
Krema za lice, Dr. Barbara Sturm, od 60 eura

Konačno, napomenula je da nikad ne napušta kuću bez dobre kreme s SPF-om i sjajila za usne.

Pročitajte više