Rihanna najavila novu kolekciju svojih tekućih pudera. Ljudi oduševljeni efektom

Foto: Instagram/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FENTY Beauty je brend vjerojatno najpoznatiji po izuzetno širokom rasponu nijansi pudera. Iznimka nije ni najnovija linija tekućih pudera Soft'lit Naturally Luminous Longwear Foundation, koja uključuje 50 nijansi, a nudi srednju pokrivnost uz brojna njegujuća svojstva.

"Spremna za ljeto"

Ovaj puder je dugotrajan, sjajnog završetka, bez masnog izgleda. Puder je vodootporan, ne preslikava se, a ne smetaju mu ni znoj i vlaga, što ga čini odličnim za ljetne dane. Prekrivanje se može nadograditi, a jedna ili dvije pumpice pudera pružit će potpuno prekrivanje.

Puder također obećava hidrataciju i poboljšanje tona kože. Među sastojcima su se našli ekstrakt kakadu šljive za antioksidativno i posvjetljujuće djelovanje, a ekstrakt lista papirusa brine o cjelodnevnoj hidrataciji.

"Prirodna ljepota u bočici", "Spremna za ljeto", "Strpljivo čekam lansiranje", "Taj sjaj", "Apsolutno predivna", "Jedva ga čekam isprobati", "Je li ovaj sjaj uopće legalan?", "Ljetna baza je otključana", "Taman na vrijeme za diplomu" i "Sjaj je vrhunski", tek su neki od komentara koje su obožavatelji ostavili na Instagram objavama brenda.

Fenty Beauty proizvodi nisu testirani na životinjama. Novi će puder biti dostupan od 26. travnja na službenoj stranici Fenty Beauty i u Sephori po cijeni od 50 eura, a više doznajte ovdje.

Pročitajte više