Čitači s usana tvrde - Clattenburg je Mikela nazvao majmunom, a u svlačionici se čulo: "Polomit ću ti obje noge"



OTOČKI mediji angažirali profesionalne čitače s usana koji su jednoglasno donijeli svoju "presudu" u "slučaju Clattenburg".

Nakon pomnog pregledavanja usporenih snimki stručnjaci su zaključila da je sudac Mark Clattenburg nazvao veznjaka Chelsea Obi Mikela majmunom. Ovaj zaključak FA neće uzeti u obzir, ali je potvrdio kako je otvorio istragu protiv suca Clattenburga zbog optužbi za navodno rasističko vrijeđanje.

Prisjetimo se, suca Clattenburg iz Chelsea optužuju kako je svoje suđenje usmjerio susret protiv Manchestera, dodijelivši dva crvena kartona igračima Bluesa, dok je pobjedonosni pogodak Manchestera postignut iz zaleđa. Nadalje, nekoliko igrača londonskog kluba potužilo se kako ih je sudac vrijeđao.

Odmah nakon tog ogleda izvršni direktor Chelseaja Ron Gourlay ušao je s Mikelom i menadžerom Robertom Di Matteom u sudačku svlačionicu. Tražili su ispriku od 37-godišnjeg suca, ali je nisu dobili.   Engleski mediji tvrde da je u sudačkoj svlačionici bilo jako burno, a čula se i prijetnja "polomit ću ti obje noge"

Pročitajte više