Englezi dobili Belgiju, Hodgson u nevjerici: Nakon Barryja i Lamparda otpada i Cahill zbog potresa mozga?

ENGLESKA reprezentacija uspješno je odradila i drugu pripremnu utakmicu pred Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Momčad Roya Hodgsona bila je bolja od Belgije 1:0, a jedini pogodak postigao je napadač Manchester Uniteda Danny Welbeck. Welbecku je ovo prvi gol za reprezentaciju, a vjeruje se kako će upravo on zamijeniti Waynea Rooneya, koji zbog suspenzije neće igrati u skupini na Euru.

No, situacija u engleskom taboru daleko je od savršenog. Hodgson muku muči s ozljedama u momčadi. Naime, nakon što su Lampard i Barry otpali s popisa putnika, na utakmici protiv Belgije ozlijedio se i branič Gary Cahill. Branič Chelseaja, nakon što se Belgijanac Dries Martens zaletio u njega, svom je silinom udario u Harta, te je odmah napustio igru.

Prebačen je u bolnicu na snimanje čeljusti kako bi se što prije ustanovila težina njegove ozljede, a prema prvim informacijama pretrpio je i lakši potres mozga. Pored Cahilla, Englezima se ozlijedio i John Terry, koji je osjetio zatezanje u zadnjoj loži: "Više sam zabrinut zbog Cahilla jer je riječ o ozljedi čeljusti. Nadam se da pretrage neće pokazati frakturu, nego da je riječ o natučenosti. To ga neće isključiti iz turnira. Terry će ići na pretrage iz predostrožnosti jer je malo osjetio zadnju ložu", rekao je engleski izbornik Roy Hodgson.



Pripremna utakmica:

Engleska - Belgija 1:0 (Welbeck 37)

Pročitajte više