Internazionale Montenegro: Jovetić zabio sva tri gola za svih šest bodova

Foto: Guliver Images/Getty Images

NAKON što su Roma i Juventus otvorili nedjeljni program i Serie A, odigrane su i preostale utakmice 2. kola Serie A.

Stevan Jovetić opet je bio ključni čovjek Intera za još jednu dramatičnu pobjedu, a njegova posudba iz Manchester Cityja pokazuje se kao odličan posao za Mancinija, jer nakon što je u prvom kolu u sudačkon nadoknadni postigao jedini gol za domaću pobjedu nad Atalantom, u drugom je zabio oba gola za slavlje 2:1 na gostovanju kod novog prvoligaša Carpija.

Jovetić je tako postigao sva tri Interova prvenstvena gola u prva dva kola, a drugi kod Carpija zabio je u sudačkoj nadoknadi, kao i u prvom kolu protiv Atalante. Marcelo Brozović igrao je za Inter do 85. minute, a Igor Bubnjić cijelu utakmicu za domaćina.

Drugu pobjedu ostvario je i Torino, koji je preokrenuo rezultat protiv Fiorentine za pobjedu 3:1. Gosti su na poluvremenu vodili 1:0 golom Alonsa, a onda su u deset minuta Moretti (67. minuta), Quaqliallera (69) i Baselli (77) donijeli pobjedu domaćinu. Nikola Kalinić odigrao je cijelu utakmicu za Viole, dok je Ante Rebić dobio zadnjih 15 minuta. Milan Badelj nije igrao.


Chievo je još jedan 100-postotni član Serie A, a do nove pobjede (4:0) došao je protiv Lazija, kojemu je to drugi šok nakon ispadanaj iz Lige prvaka

Palermo je na gostovanju porazio Udinese 1:0, a Mato Jajalo u drugoj pobjedi Sicilijanaca odigrao je cijelu utakmicu, dok Stipe Perica nije ulazio u igru za Udinese.

Napoli je na poluvremenu vodio 2:0 protiv Sampdorije, zahvaljujući Higuainu, koji je postigao dva gola, ali u nastavku mu je istom mjerom uzvratio Eder, pa je završilo 2:2.

 
 

Standings provided by

 

Pročitajte više