Jedini motiv: Dinamo i Mamići krenuli po HNL rekord, pogledajte video s prozivke

Foto: GNK Dinamo
Video: Dario Dalmacija 

MOMČAD Dinama okupila se u srijedu ujutro na početku priprema za proljetni dio sezone. Trener Zoran Mamić na pomoćni travnjak Maksimira izveo je igrače koji uoči nastavka sezone motive mogu pronaći još samo u individualnom napretku. Uvjereni da im nitko ne može uzeti naslov prvaka (Rijeka zaostaje sedam bodova), "pali" ih i pomisao da sezonu mogu okončati bez poraza, što bi bio prvi takav slučaj u povijesti hrvatske lige. 

"Za početak bih svima zaželio puno zdravlja i sreće u novoj godini. Naravno, vjerujem da ćemo im puno sreće i radosti donijeti upravo Dinamo i naše igre odnosno rezultatil. Bilo bi lijepo završiti sezonu bez poraza, ali ne želim to stavljati u prvi plan. Cilj je biti bolji, efikasniji, primiti što manje golova, igrati ljepše, a ako bude bez poraza onda dobro, no to sigurno nije imperativ. Ne razmišljamo niti se opterećujemo time.", rekao je Zoran Mamić nakon prozivke na kojoj nije bilo Josipa Šimunića i Luisa Ibaneza.

Oni su bivši, a bit će i još takvih slučajeva? 

"Nije bilo ponude koja bi bila zadovoljavajuća tako da od toga trenutno nema ništa. Bilo je razgovora, čak i nekih službenih ponuda, no nisu bile na nivou Dinama i igračkih kvaliteta tih igrača. Wilson? On je na posudbi u Dinamu do ljeta i iako je postojala opcija da ga vratimo Sporting trenutno nije za tu opciju i vidjet ćemo što će se događati do kraja prijelaznog roka. Trenutno je tu s nama", rekao je trener pa nastavio o novim igračima:

"Priključio nam se Mario Musa iz Lokomotive, a s prvom momčadi će raditi i "klinci" iz B momčadi Fiolić i Čekići. Također, s posudbe smo vratili i mladog Gojaka"

Dani Olmo koji je došao u Dinamo iz Barcelone uskoro bi trebao dobiti pravo nastupa za prvaka Hrvatske:

"Prvog dana prijelaznog roka, 18. siječnja, Dani će biti unesen u sistem za registraciju stranih igrača i trebao bi tada dobiti pravo nastupa", potvrdio je Mamić. 

Momčad u nedjelju kreće u Rovinj gdje će ostati do iduće subote, a 21. siječnja slijedi put na dvotjedne pripreme u Španjolsku, 

POGLEDAJTE ŠTO SU IGRAČI DINAMA I TRENER MAMIĆ KAZALI ZA INDEXOVU KAMERU:

Pročitajte više