Jurčić nezadovoljan suđenjem: "Navijači su se opravdano bunili zbog sudačkih odluka"

Foto: Cropix

DINAMO niti u trećem ovosezonskom pokušaju nije uspio pobijediti Osijek.

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom. Žao mi je što nismo iskoristili dvije velike prilike čime bismo sigurno otvorili utakmicu. Nismo uspjeli probiti formaciju Osijeka. Mogu biti zadovoljan individualnom koncentracijom igrača, logičan je slijed takve utakmice na kraju 0:0. Ako ne postigneš pogodak i nemaš brzu raspoloženu ekipu, kao i brzinu reakcije te protoka lopte, onda je dobro i kad završi ovako. Ali, nemam velikih prigovora igračima, nastavljamo dalje", rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić, koji smatra kako se njegovoj momčadi mogao dosuditi jedanaesterac kada je u kaznenom prostoru gostiju pao Ivan Tomečak.

"Navijači su se opravdano bunili zbog sudačkih odluka", izjavio je Jurčić i prokomentirao ozljedu Ivana Krstanovića.

"Krstanović je primio zaista neugodan udarac u sudaru s vratarom Osijeka, čak se i sam uplašio da je nešto ozbiljnije, ali čekamo slikanje. Primio je udarac u vratni dio kralježnice, imat ćemo naknadno više detalja. Nadam se da će sve biti u redu."

Vrsaljko: Nismo imali sreće

"Nismo baš imali sreće jer smo stvarali dosta prilika, ali lopta nije htjela u gol.- Ispada da nam je Osijek stvarno "crna mačka" jer ga tri puta nismo dobili, ali u sve te tri utakmice smo bili bolji i stvarali prilike. Nismo dali na vrijeme gol i onda je sve teže", smatra Šime Vrsaljko, a slično razmišlja i vratar Dinama Ivan Kelava.
 
"Svake godine nam se dogodi jedna ekipa koju ne možemo dobiti; prošle je to bila Rijeka, a ove Osijek. Ipak, treba gledati pozitivno, a to je da nismo dobili gol, povećali smo prednost i uvjerljivo smo prvi. Kažem, evidentno je bilo da smo imali volje i želje, ali nije nas išlo. Vratar Mikulić je imao par odličnih intervencija i čestitam Osijeku na bodu."

Mršić: Lakše nam je igrati kad se moramo braniti

Trener gostiju Stanko Mršić nije skrivao sreću zbog još jednog odličnog rezultata protiv "Modrih".

"Teško mi je bilo sastaviti momčad jer smo imali puno kartoniranih i ozlijeđenih igrača. Morao sam ubaciti neke igrače iz treće lige, neke juniore, ali, evo, izvukli smo bod. Moji su igrači očito dodatno motivirani na Dinamo, a i lakše nam je igrati kad se moramo braniti, nego kad treba napadati", izjavio je Mršić nakon utakmice.

Pročitajte više