Modrić: Na Svjetskom prvenstvu bit ćemo Hrvatska iz drugog poluvremena

Foto: Hina

HRVATSKA je teško golom Jelavića s 1:0 pobijedila Australiju u posljednjoj provjeri pred Svjetsko prvenstvo.

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna nakon utakmice bio je, kao i izbornik Niko Kovač, razočaran igrom u prvom poluvremenu.

"Nije bilo baš bajno prvo poluvrijeme, uvjeti su bili teški, bilo je sparno i vruće, a i igrali smo protiv odlične momčadi", rekao je Srna za HRT.

Slijedi 12. lipnja i otvaranje prvenstva protiv Brazila.

"Sad počinje ono glavno - Brazil i otvaranje SP-a. Jedva čekamo", rekao je Srna i dodao kako se nada da će sve biti dobro s Danijelom Pranjićem koji je protiv Australije ozlijedio zglob.

Luka Modrić nada se da ćemo na Svjetskom prvenstvu gledati Hrvatsku iz drugog poluvremena.

"Dosta sporo smo igrali u prvom poluvremenu, bez priključka prema naprijed. Drugo poluvrijeme smo bili puno bolji i tako bi trebali izgledati na Svjetskom prvenstvu, kao u drugom poluvremenu. Vjerujem i da hoćemo", rekao je Modrić za HRT i dodao:

"Vjerujem da smo spremni za Brazil, imamo još 5-6 dana i puno toga možemo napraviti u tom periodu tako da vjerujem da ćemo spremni dočekati prvu utakmicu."

Mandžukić: Bitno je bilo pobijediti prije Brazila

Mario Mandžukić je poput Pranjića zaradio jedan udarac, no dobro je...

"Oni su od početka krenuli čvršće u utakmicu, mi smo odgovorili na najbolji mogući način. Dobili smo utakmicu što nam je bilo jako bitno uoči susreta protiv Brazila. Imamo još par dana da se dobro pripremimo", rekao je Mandžukić.

Pročitajte više