Mourinho šokira, navijači ga tjeraju: Nisam dijete, ne bojim se otkaza!

Foto: AFP

TA PRIČA traje već duže vremena i vjerojatno će završiti razlazom, no Jose Mourinho inzistira da još nije vrijeme za to. Real Madrid trenutno je najveća nogometna tvornica depresije; bilo je dovoljno vidjeti lica igrača koje je sinoć pobijedila Malaga. Sa 16 bodova prednost, Barcelona je za Real i doslovno drugi svijet.

"Ne, nisam razmišljao o otkazu, ni za vrijeme niti nakon utakmice. Znam da je to prvo što ćete me pitati", stigao je Mou pred novinare nakon poraza i krenuo u svom prepoznatljivom tonu.

"Znam i da sada slijedi pitanje o Casillasu"

Adan je bolji od Casillasa

Nakon deset godina, Iker nije bio u prvom sastavu Reala! Kapetan je s klupe, prekriženih ruku i zabundan preko glave, gledao utakmicu. I smrznuo se do kraja.

"To je tehička odluka, trener analizira situaciju i bira igrače. Možete izmišljati priče, ali to je obična tehnička odluka"

"Po mom mišljenju, Adan je trenutno bolji od Casillasa. Uz pomoć mojih asistenata odlučio sam da Iker ostane na klupi. Kako se utakmica razvijala, vratar nije mogao utjecati na rezultat i ta priča već pripada prošlosti"

Što je budućnost?

"Lani smo bili prvaci s devet bodova prednosti. Ove godine puno zaostajemo i moramo preuzeti odgovornost. Ne bježim od toga, to je realnost"

"Ne bojim se za svoje mjesto, nisam dijete. U nogometu nema uspomena, računa se samo sadašnjost, rezultat. Bodovi više ne mogu motivirati moje igrače, ali kada se sjete što znači Real Madrid, to može biti motivacija. Igrači su praznim ali rekao sam im, možete biti tužni zbog rezultata, ali lakše ako znate da ste napravili najbolje što ste mogli"

Navijači se ne slažu. Čak 82 posto anketiranih na webu Marce okrenulo je Mourinhu prst dole, prema rezultatima od nedjelje u 10 sati!

Pročitajte više