Ništa od velike razmjene: Barcelona ne želi za Kovačića dati Pedra i desetak milijuna eura

Foto: Hina

MATEO KOVAČIĆ još od veljače nije odigrao cijelu utakmicu za Inter, te se sve više spominje mogućnost njegovog odlaska iz Milana na ljeto. S druge strane, izvjesno je i da će Barcelona na kraju sezone prodati Pedra, koji rijetko dobiva priliku pored Messija, Suareza i Neymara, a upravo bi Pedra u Milanu volio vidjeti trener Intera Roberto Mancini.
 
Iako su talijanski mediji prethodnih dana pisali o mogućoj razmjeni Barcelone i Intera u kojoj bi Kovačić otišao na Camp Nou, a Pedro i desetak milijuna eura u Milano, katalonski Sport javlja da od razmjene nema ništa. Inače, Katalonci zbog FIFA-ine kazne nove igrače ne mogu registrirati do siječnja 2016. godine.
 
"Pedro može otići samo za 20 milijuna eura"
 
"Postalo je jasno da Barcelona neće prihvatiti nikakvu razmjenu igrača, iako se u Italiji spominjao Barcelonin interes za Kovačića. Pedro može otići samo za novac, samo za 20 milijuna eura", piše Sport.
 
Barcelona 27-godišnjeg Pedra želi prodati na ljeto jer mu ugovor s katalonskim klubom istječe 2016. godine.
 
Mancini: Nije me briga što govori Kovačićev menadžer
 
Kovačić je, pak, krajem prošle godine produljio ugovor s Interom do 2019. godine, a nedavno je njegov agent izjavio da je razočaran Mancinijevim ponašanjem prema Mateu.
 
"Kovačić je igrač Intera. Ako moramo o nečemu razgovarati, onda ćemo to obaviti izravno, u četiri oka. Nije me briga što govori njegov menadžer. Mateo se mora osjećati ugodno, svi ga ovdje volimo", rekao je Mancini nakon remija s Parmom u kojem je 20-godišnji hrvatski veznjak odigrao drugo poluvrijeme.
 

Pročitajte više