Odemwingie nudio klubu 300 tisuća eura kako bi otišao Redknappu: Od danas na prisilnom godišnjem

Foto: AFP

IAKO je u modernom nogometu više ništa nije neobično, zanimljiv slučaj dogodio se u jednoj od najjačih liga svijeta, engleskom Premiershipu.

Peter Odemwingie, napadač prvoligaša WBA, bio je do posljednje minute prijelaznog roka na korak do prelaska u Queens Park Rangerse, ali je posao propao u posljednjim satima dok je Odemwingie već bio u Londonu.

Nigerijski reprezentativac pojavio se dan kasnije na treingu svoje momčad, ali poslan kući da "očisti glavu".

Odemwingie je razgovarao s vodstvom kluba koje je optimistično glede nastavka suradnje, ali su mu dali slodobno do sljedećeg tjedna kako bi raščistio misli nakon stresnog prijelznog roka.

Krilni napadač rekao je kako je otkrio kako riječ sportskog direktora ne vrijedi koliko ona predsjednika kluba, a kritizirao je vodstvo jer se drže "đentlmenskog dogovora".

"Ne znam što se dogodilo u posljednji čas. Sve je bilo napravljeno kako treba. Negdje je došlo do pogreške", kaže Odemwingie i nastavlja:

"Nikad mi nije bilo do novca, moja profesionalna želja je bila otići u QPR. Bio sam spreman odreći se 300 tisuća eura bonusa kojeg sam već zaradio i ponudio ga klubu. Ne znam što se dogodilo ali moramo sjesti i pokušati to izgladiti".
 

Pročitajte više