Amerika navija za Hrvatsku na SP-u: Jednu od najpoznatijih građevina obojala u crven-bijeli-plavi

Foto: Twitter

AMERIČKI ambasador u Hrvatskoj otkrio je i dokazao za koga na aktualnom Svjetskom prvenstvu u nogometu navija najveća svjetska sila. 

Robert Kohorst je na Twitteru objavio status: "Iako se SAD nije plasirao na SP, naša zemlja prigrlila je duh natjecanja tako što je istaknula hrvatske boje na jednoj od najpoznatijih građevina u zemlji, njujorškom Empire State Buildingu. Navijat ćemo za Hrvatsku na utakmici protiv Nigerije u subotu."

Glasoviti Empire State na priloženoj fotografiji doista je u hrvatskim bojama. Ali ne zaboravimo da su "red, white and blue" i američke boje.

U svakom slučaju, navijači reprezentacije HNS-a ovaj put neće morati na društvenim mrežama sumanuto u statuse lupati hashtag i ime telekomunikacijske kompanije, kako su prije dvije godine na Euru radili misleći da će zbog toga Eiffelov toranj svijetliti u kockicama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više