Atleticov predsjednik nakon debakla na Nou Campu: Sve navijače molim za oprost

ENRIQUE CEREZO, predsjednik madridskog Atletica, sinoć se javno ispričao navijačima zbog debakla od 1:6 pretrpljenog na Nou Campu u subotu.

Svemirska Barcelona ponizila Atletico

"Žao mi je i molim za oprost sve navijače u ime igrača, trenera i članova uprave, uključujući moje vlastito. Učinit ćemo sve da se ovo nikad ne ponovi, a svakako ne ove sezone" rekao je Cerezo na valovima radija Onda Madrid.

"Bio je to incident kakav se događa jednom u mnogo godina. A ne događa se samo Atleticu, već i drugim velikim klubovima, dakle i Realu, Barceloni. Iz raznih se razloga događaju stvari izvan kontrole", nastavio je.

"6:1 je pretjeran rezultat, a ja bih se pomirio s 4.1. Nismo smjeli primiti drugi i treći gol".

Inače, u proljeće 2007. Atletico je od istog protivnika izgubio s 0:6 kod kuće, ali tada se govorilo da su crveno-bijeli igrali ležernije jer je Barceloni pobjeda bila važna zbog izjednačene utrke s Realom za naslov.

Susreti Atletica i Barcelone često su prepuni golova, a prošle je sezone madridski klub dobio Katalonce s 4:2. Tijekom devedesetih, česti su bili njihovi dvoboji sa sedam i osam golova, a 1997. je Barca na svom terenu bila bolja s 5:4 u Kupu kralja.

A.K.
Foto: AFP

Pročitajte više