Barcelona za Ševčenka ponudila 15 milijuna funti

KATALONSKI div spreman je Chelseaju iskeširati 15 milijuna funti za zlatnog Ukrajinca Andrija Ševčenka. Napeti odnosi s trenerom Joseom Mourinhom doveli su Ševčenka u situaciju da priželjkuje odlazak sa Stamford Bridgea, na koji je svojedobno sletio kao najskuplja klupska akvizicija u povijesti. 

"Imspresionirao me Mourinhov rad." - govorio je tada o motivima koji su presudili da napusti Milan. Portugalac se također nije štedio komplimentirajući tada jednom od najboljih igrača svijeta, jer njegovim dolaskom "snovi su postali stvarnost Chelsea". No, niti je Ševčenko postao Chelseajeva realnost niti ga je Mourinho zaista impresionirao. Dapače, odnos među njima gotovo da i ne postoji, stoga nema sumnje da bi Ševčenko rado preselio u topliije krajeve. Gdje se, između ostalog, igra lijep, napadački nogomet. 

Velika želja postoji u Franku Rijkaardu, da tandemu Ronaldinho - Etto pridruži svestranog Ukrajinca, željnog igre, navode u španjolskom listu El Mundo Deportivo. No, presudni faktor za Ševčenkovu budućnost ipak će biti želja Romana Abramoviča, koji je odlučio zadržati Mourinha sljedeće sezone, što nužno znači da Ukrajinac mora otići.  A 15 milijuna koliko je ponuđeno gazdi, odlično će poslužiti za transfer Davida Ville iz Valencije.

Pročitajte više