MMA

Cro Cop: Nitko nije zaslužio pojas i milijun dolara više od mog Ante

Foto: Instagram

ANTE DELIJA svladao je Rusa Denisa Goltsova i plasirao se u finale PFL turnira, gdje će se boriti za glavnu nagradu od milijun dolara. U finalu ga čeka opasni brazilski nokauter Bruno Cappelozza, koji ga je pobijedio na otvaranju turnira.

U kutu je Deliji, kao i puno puta dosad, bio Mirko Filipović. Delija mu je na konferenciji zahvalio na podršci, a nakon borbe je i pustio suze radosnice na Cro Copovom ramenu. Najpopularniji hrvatski MMA borac u povijesti je na svojem Instagramu objavio emotivnu poruku svojem velikom prijatelju i učeniku. 

"Čestitke mom Anti na najvećoj pobjedi u karijeri. Goltsov je zaista vrhunski borac i bio je ogroman favorit, ali Ante je uspio proći i tu prepreku.Sad slijedi odmor tjedan dana pa pripreme za finale i uzvrat s Cappelozzom. Zaista ne poznajem nikoga tko je više zaslužio da osvoji pojas organizacije u kojoj se bori i da s osvojenom premijom, u ovom slučaju milijunom dolara, osigura budućnost svoje obitelji. I Ante će to i napraviti. Jer je zvijer, jer živi za to i jer je to svojim krvavim i mukotrpnim radom zaslužio. Hvala svima na podršci uoči i nakon borbe", stoji u objavi.

Pročitajte više