Erceg: Policajce nismo pozvali, došli su nakon što su u medijima pročitali o incidentu na presici

POLICAJCI su, nakon navijača, imali obavijesni razgovor ugodni sa direktorom Hajduka. Povod dolasku predstavnika organa reda je naravno jučerašnji posjet šestorke razočaranih navijača poljudskom salonu.

"Pripadnike policije su interesirali detalji jučerašnjeg upada navijača na tiskovnu konferenciju i o svemu su sastavili zapisnik. Nitko iz kluba ih nije pozvao, sami su došli. Zanimalo ih je što je bilo jer su vidjeli na televiziji i pročitali u novinama o upadu navijača na presicu i njihovim zahtjevima", odgovorio je Erceg na pitanje da li su iz Hajduka tražili pomoć i zaštitu policije.

"Pitali su me da li je bilo kakvih osobnih prijetnji, ali ja sam rekao kako toga nije bilo i da su navijači zatražili da Rukavina ostane u klubu", otkrio nam je Erceg što je najviše zanimalo policijske službenike.

Dan poslije nakon što su pred njega, novog trenera Krešića i novinare izašli navijači sa ultimativnim zahtjevom da Rukavina ne bude prodan, Erceg želi spustiti tenzije: "Nije to bilo ništa strašno, ružnije je izgledalo na televiziji. Bez daljnjega, to je bila neugodna scena, ali nakon što smo uvjerili navijače kako Rukavina ostaje, oni su mirno otišli"

Hajdukov direktor je izjavio da je što se njega tiče, ovaj slučaj završen i da ne namjerava poduzimati nikakve pravne korake: "Kao što nisam ni zvao policiju, tako sa moje strane neće biti nikakve prijave"

Navijači upozoravali da se ne dozvoli "padanje glava"

"Među nas šestoricom je i ljudi sa ženom i djecom. Nemojte, molim te Tomo, da njihove supruge i djeca ostanu bez muževa i očeva. Nemojte dozvoliti da padaju glave. Upozoravamo vas. Rukavina se ne smije prodati!", izjavili su jučer navijači, a izrazili su i bojazan u vezi Hajdukovih euro-šansi: "Nemojte molimo vas da nam se dogodi da u Genovi igramo zadnju europsku utakmicu za sljedećih deset godina. Hajduk je naš život, Ante mora ostati u klubu. Briga nas za Verpakovskise"

Z.A.

Foto: V.G.

Pročitajte više