FIFA 18 večeras predviđa odličnu utakmicu na Anfieldu

Screenshot: YouTube

LIVERPOOL i Roma će od 20:45 na Anfieldu pokušati napraviti prvi korak prema finalu Lige prvaka. Kako su oba kluba ispala iz utrke za prvaka u nacionalnim prvenstvima, sve nade polažu se u večerašnju utakmicu s fokusom naravno na egipatskog čarobnjaka Mohameda Salaha. Kladionice daju ogromnu prednost Liverpoolu, a na tu stranu naginje i simulacija u FIFA-i 18.
 
>>Salah za sezonu iz snova nagrađen bolesnim ocjenama u FIFA-i
 
U simuliranoj utakmici Mané već u 10. minuti dovodi Liverpool u vodstvo, nakon odlične lopte u prostor. Prije kraja poluvremena Liverpool će povećati vodstvo preko nevjerojatnog Mohameda Salaha koji trpa kao luđak i u videoigri. Međutim, drugo poluvrijeme će bolje otvoriti Roma koja preko El Shaarawyja smanjuje razliku. Ipak, do kraja simulacije Mané će ponovo zabiti za Liverpool i tako postaviti konačnih 3-1. 
 
Iako simulacije u FIFA-i rijetko kada pogode točan rezultat, neke suptilnije stvari daju se primijetiti. Na ključnim pozicijama Liverpool ima brže igrače, a upravo bi Mane i Salah večeras obrani Rome trebali stvarati najviše problema. U svakom slučaju bilo bi sjajno večeras vidjeti četiri pogotka, neovisno o krajnjem rezultatu. 
 

Pročitajte više