Forlan: Ostajem u Atleticu

URUGVAJSKI nogometni reprezentativac i napadač madridskog Atletica Diego Forlan odbacio je mogućnost za promjenu sredine u aktualnom prijelaznom roku.

Tisak je pisao o zanimanju Tottenhama, Juventusa i Beşiktaşa za 32-godišnjeg plavokosog napadača, iako je ovaj odigrao lošu sezonu u madridskom klubu i rijetko je radio ono što najbolje zna – zabijao golove. Točnije, postigao ih je 8 u 32 nastupa u Primeri, te još po jedan u Eurola ligi i Kupu kralja, odigravši kombinirano u ta dva natjecanja devet utakmica.

Forlan svejedno inzistira na ostanku u aktualnoj sredini, kojoj je pristupio 2007. godine iz Villarreala. Prije toga je igrao za Independiente i Manchester United.

"Jako mi se dopada novi Atleticov projekt. Ize mene je osobno loša i teška sezona. No, imamo dobru priliku već sljedeće sezone vratiti se među najbolje klubove, u društvo kojem smo i prije pripadali. U Atleticu imam još dvije godine ugovora i kanim ih odraditi, jer sam jako sretan u ovome klubu", govorio je Forlan.

Na upit o izgledima urugvajske reprezentacije na predstojećoj Copa Americi u Argentini, Forlan je iznio mišljenje kako njegova selekcija nije favorit.

"Imamo dobru reprezentaciju, ali to nam ništa ne jamči. Sve su selekcije na vrlo visokoj razini i bit će nam teško. No, idemo na kontinentalno prvenstvo puni nade."

Pročitajte više